Горячая Распродажа оборудование для дистилляции духов машины домашнего использования маленькое Изготовление Эфирных Масел розы герани


Поделиться:

Цена:*
Стоимость в USD (на сегодня):Узнать

Количество:

Описание и отзывы


Характеристики





















Distiller Equipment Essential Oil Extracting Machine  Home  Small Distillation Water Rose Flowers Machine for wholesales

 





















Product Description


 


1.The machine has a capacity of 10-55 litres, with different capacity of 3-65 kg of water.


2.The machine has different capacity of 1-35 kg of flowers, trees, Chinese herbs and other herbs


The efficiency of pure dew of essential oil is very high. A pot of pure dew for 50 minutes can run all day. 1-80 jin of pure dew/day/set of essential oil can be extracted according to different amount of different plants.


3.Suitable for home, beauty salon, SPA, flower nursery, laboratory, botanical garden, self-brewing, beauty e-commerce wechat business practitioners and other places and people.


 






















































ModelKXMG-10KXMG-21KXMG-32KXMG-55
Voltage220v 50hz220v 50hz220v 50hz220v 50hz
Power2.5kw2.5kw3.0kw3.0kw
Volume10L21L32L55L
Evaporation Capacity1kg/h1.5kg/h2kg/h2kg/h
Gross weight12kg13kg18kg22kg
Packing size670*350*500mm670*350*500mm850*450*550mm900*500*650mm







 









 (2)1234567









 









 





 





 






27.jpg2

Question 1: Which ports do you usually ship at? 


Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.


Question2:What is your mode of transportation?


Answer: A: Express, air and sea.


Question 3: Can I print my company logo on the machine?


Answer: Yes, sure.


Question 4: Can you customize the machine for me ?


 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.


Question 5: What shall we do if breakdown occurs?


Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.


Question 6:What are your terms of payment?


Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Wechat, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.


Question 7:How long is the shelf life of the product


Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.


Question 8:What's the minimum quantity of an order?


Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.








 









 






Похожие товары

0.0167 s.